Over ons

Mp7voetbalschool

MP7 voetbalschool

Over MP7

Voetbalschool opgericht door Melvin Platje

De Mp7 Voetbalschool is opgericht door Melvin Platje, een voormalig professionele voetballer met een uitgebreide carrière in Nederland en het buitenland. Melvin Platje heeft gedurende 16 jaar op het hoogste niveau gespeeld. Zijn voetbalreis begon in de jeugd van SDO Bussum, en van daaruit ging hij naar Almere City voordat hij zijn eerste professionele contract tekende bij FC Volendam.

Vervolgens heeft Melvin zijn talenten laten zien bij verschillende clubs in binnen- en buitenland, waaronder NEC Nijmegen (Nederland), FK Neftchi (Azerbeidzjan), Kalmar FF (Zweden), VVV Venlo (Nederland), Stade Brestoit (Frankrijk), Hansa Rostock (Duitsland), Lommel United (België), Telstar (Nederland), Bali United (Bali), De Graafschap (Nederland), Bhayankara (Indonesië), en momenteel speelt hij voor AFC Amsterdam.

Evalueren van spelers

Werkwijze

Bij de Mp7 Voetbalschool evalueren we de spelers zorgvuldig gedurende de eerste maanden. Na deze periode beoordelen we op welk niveau de spelers zich bevinden en delen we de groepen op basis van hun niveau in, zodat elke speler de juiste training ontvangt.

Tijdens onze trainingsdagen kunnen spelers af en toe verwachten dat professionele voetballers en jeugdtrainers van profclubs langskomen. Tijdens deze bezoeken krijgen de spelers inzicht in hoe zaken bij professionele clubs worden aangepakt en ontvangen ze uitleg over de werkwijze en normen van profclubs.

MP7 voetbalschool

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Om de top te halen is het belangrijk om plezier, zelfvertrouwen, ambitie en discipline te hebben. Daarnaast is hard blijven werken (en daardoor ontwikkelen) van uiterste belang, ongeacht het talent dat je al hebt.

MP7 voetbalschool

Onze partners